Over ons

Ons verhaal

SEO of SEA daar draait deze site om. Deze site is opgericht door een paar online marketing freaks, die graag hun kennis willen delen met de rest van de digitale wereld. Wij houden alles op het gebied van SEO en SEA nauwlettend in de gaten en zorgen  Wat ons onderscheid van de rest is dat wij kijken naar wat een belangrijk is om te weten als bedrijf en hoe je dit dan zelf kunt toepassen. ervoor dat jij niks hoeft te missen. Dit doen we door blogs te schrijven en cursussen te geven. Wil jij ons team komen versterken of heb je interesse in wat we voor jouw bedrijf kunnen beteken? 

Feedback & Reviews

Mede dankzij de cursus  die wij hebben gevolgd, hebben wij onze SEO kunnen verbeteren en staan we nu bovenaan. Echt een aanrader dus!

Jonathan Griffier

Marketing Manager 

Super site om erachter te komen wat er speelt op het gebied van SEO en SEA. Ik kan haast niet meer zonder. Super makkelijk om op deze manier op de hoogte te blijven. 

Russell Zwart

Marketeer

Ik kom hier altijd voor het laatste nieuws over SEO en SEA. Altijd nieuwe artikelen en voldoende informatie om mee aan de slag te gaan. Helemaal top!

Jenny Vissers

SEO specialist